Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. heinäkuuta 2014

Paksu-Pasi urheilee


Valjastin Ponin tänään pitkästä aikaa kärryjen eteen, ja suunnattiin tällä yhdistelmällä ensimmäistä kertaa kentälle. Ruuna oli aika reipas menijä, ei haitannut yhtään kuuma ilma! Meinasi kenttä olla vähän ahdas vaikka yksin siinä pyörittiin, mutta kun tuota vauhtia oli vähän liikaa, ja otus oli jotenkin muutenkin tänään harvinaisen ärsyttävä >:| toki pitkä ajotauko on takana, niin ei nyt voikaan olettaa, että tuo kulkee yhtä hyvin kun joskus valmennuksissa, mutta raaaaaaaah miten paljon voi yksi pieni poni painaa oikealle ohjalle, puskea sisälle ja kulkea lapa edellä. Paljon!


Ei pyöritty kentällä kauhean kauaa, mentiin lähinnä ravissa ympyrällä, yksi laukannosto ja parit lisäysyritykset. Käytiin lopuksi hölkkäämässä tiellä pieni pätkä, mutta siellä oli vähän jännää, ja poni meinasi ottaa hatkat kun puskasta kuului jokin risahdus. Taisi laidunloma tehdä tälle sen, että se puskittui ihan täysin ja nyt pelottaa sitten ihan kaikki?



Ruuna on myös lihonut laitumella aika lailla, mutta nyt kun lauma huomenna suuntaa toiselle laitumelle, on kyseessä olevassa perheessä pieni tyttö, joka viime- ja edelliskesinä ratsasteli Selssillä, ja joka nyt saa ainakin jonkin verran mennä Ponilla. Alkaa kuntokuuri kahden harmaan kanssa, järkyn paksuja kummatkin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti