Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

19. heinäkuuta 2014

Vieraita käymässä!

Huristelin tänään Turkuun hakemaan Reettaa, Ein Caramell & co. -blogin kirjoittajaa päiväksi ihmettelemään noita meikän harmaita kasoja!
Poikettiin mun kautta, tehtiin salaattia ja lähdettiin sitten kohti tallia, jossa hurahti parisen tuntia. Ohjelmassa oli harmaiden kanssa touhuamista tavalla X.

Lassottiin ensin Poni käsittelyyn, harjauksen jälkeen kerättiin kimpsut ja kampsut ja suunnistettiin kentälle kera jalkapallon, suitsien, näkkärin ja kypärän.

Alkuun potkittiin palloa narun päässä, kun meidän kentällä ei vielä aitoja ympärillä ole, ettei ponipoika vaan saa päähänsä lähteä takaisin kavereiden luo. Parin toiston jälkeen ruuna pääsi kuitenkin vapaaksi, eikä karkaamista tarvinnut enää murehtia, sillä otus oli tajunnut leipäbaarin toimimisen.

On se ihku <3 Ponilla on niiiiiin kivan näkönen laukka etten kestä!
Hetken palloilun ja sinkoilemisen jälkeen, sekä "täällon kuuumaaaa" hokemisten jälkeen sain pakotettua suostuteltua Reetan hyppäämään Ponin selkään. Ja kannatti! Hetkittäin meni käynnissä niin ryhdikkään näköisesti, pohkeita ei nyt oikein ymmärrä paitsi että eteen, mutta noin muuten. Ei kyllä mikään ihme, ottaen huomioon miten vähän tällä on ratsastettu.

Käynnissä kuljettiin aika jees, mutta ravia posotettiin pitkänä ja matalana. Annettakoon tuokin anteeksi! Kärryiltä käsin kulkee kuitenkin ravissakin "oikein päin", mutta nuo kunnolliset ratsujutut on tälle vielä niiin hepreaa. Ravi kuitenkin nousee ja siirtyy käyntiin kuitenkin vasta luvan saatuaan, siinähän nuo tärkeimmät.

Poni pääsi kylmän suihkun kautta takaisin tarhaan, ja seuraavaksi lassottiin kiinni Superläski-Sohvi. Safin kanssa lähdettiin kahlaamaan läheisille montuille, ja takaisin tullessa tamma ufoitui makkarankuoreen, sen verran näytti nuo paarmat tammaa häiritsevän. Mutta ei jestas että se on läski! Ihan jumalaton maha, että mä odotan että päästään aloittamaan tuon kanssa syksymmällä kunnonkasvatus kuuri, tuo liikkuu vyörymällä nykyään........

Ufopouni! Saa nähdä onko huppu enää päässä huomenna, epäilen!
Lomat alkaa kohta olla lusittu, kirjoittelen teille leiripostauksen heti kun jaksan katsoa läpi ja muokata kuvat sitä varten. Ehkä vielä loman aikana? Olin Helsingissäkin viisi päivää hoitamassa veljenpoikiani(3 ja 4v), ja siinä samassa tuli otettua ihoon uutta leimaa. En vain muistanut, että tämä kutina on ihan järkyttävää kidutusta!


2 kommenttia

  1. Hieno tatuointi! Kuinka ison tatskan otit ja minne? :) ja muutenkin tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Ano, kiitos :-) leveys on aboutiarallaa 20cm ja selästä löytyy.

    VastaaPoista