Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

5. heinäkuuta 2014

Projekti Valpperiin kenttä!

Kuka arvaa, miten innoissani olen tästä kyseisestä projektista?! Kun muutettiin Ponin kanssa Mikkolasta pois, jäin kaipaamaan kenttää. Ja nyt vihdoin(Outi on vinkunut viimeiset 17v kenttää, ja nyt se vihdoin oikeasti tulee!) simmoinen on tallilla melkein valmiina odottelemassa laumaa takaisin kotiin!

Alkuviikosta kaivinkone huristeli tallille ja hevosten pikkutarhaan(hevoset ovat olleet pikkutarhassa joskus kesäisin pari viikkoa siellä täällä, enempää siellä ei ole ollut syötävää) ja aloitti kaivuuhommat. Päivä taisi olla tiistai tai keskiviikko? Tänään kenttä oli kavinkoneen osalta valmis, ja vielä täytyy vähän viimeistellä ja laittaa aidat.

Aikas mainiolta näyttää minun mielestä! Odotan niiiiiiin innoissani, että päästään pitkästä aikaa oikeasti Ponin kanssa pyörimään kunnolla. Pellolla on meinaan toisinaan vähän möykkyistä ajella kärryillä. Kentän koko on 14x50m, vähän kapea, mutta aivan tarpeeksi meidän tarpeille :-) Mahtuu ainakin kunnon irtohypytyskuja toiselle pitkälle sivulle! ;-)

Lähdetään huomenna Outin kanssa ratsastusleirille, ja Aada tulee mukaan vähän oppimaan lisää ratsujuttuja meidän kanssa. Tykkäämällä meidän FB-sivua, pysyt mukana leiriviikon tunnelmissa, päivittelen sinne kuvia ja tekstejä! Tykkäilemään siis ;-)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti