Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

7. toukokuuta 2014

Rentouttava metsälenkki

Mukavan työpäivän jälkeen on vielä mukavampi ottaa tarhasta The Perfect Pony ja tallustaa sen kanssa kohti hiljaista metsää. Kavioeläinkin innostui sitä tahtia, mitä lähemmäs metsää päästiin! Tuttujen uimakuoppien lähellä piti sinne katsella kaihoisasti, saada kaksijalkainen vieressä lupaamaan, että mennään kahlaamaan/syömään vesikasveja takaisintullessa, ja tottakai piti vähän luimia koiralle, joka saa painaa täysillä ohi ihan vapaana.

Safi on kyllä täydellisen täydellinen hevoskaveri! Fiilistelin koko tallusteluajan tuon hevosen rauhallisuutta, sitä, miten sen rauhallisuus tarttuu minuunkin.

Safi tykkää hirmuisesti olla metsässä, ja jos se saisi päättää, tamma luultavasti asuisi myös metässä ja kaveeraisi kaikkien Valpperin villielukoiden kanssa. Voisin helposti kuvitella tuon luonnonlapsen järsimässä jäkälää peurojen kanssa (syökö peurat jäkälää?)! Tasapainoa on helppo parantaa keskellä metsää, vielä, kun tamman oma moottori toimii sitä paremmin, mitä vaikeakulkuisempaa menoa on. Suora tie on mahottoman tylsä tallustaa, metsässä voisi painaa kaasu pohjassa.

Puolisen tuntia hengailtiin metsässä, minä vähän napsin tammasta kuvia sen syödessä ja ihmetellessä. Ihan vapaaksi asti en neitiä päästänyt, jätin köyden Safin mahan päälle, josta ajattelin kerkeäväni ottaa kiinni, jos tuo olisi johonkin päättänyt lähteä. Eipä päättänyt, kiltisti oli luona kokoajan, ja seurasi sinne minnä minäkin. On se vaan täydellinen <3

Kotimatkalla käytiin sitten kahlaamassa ja syömässä vesikasveja. Safi taas kuopi vettä normaaliin tapaansa ja ahtoi lopun aikaa vesikasveja turpaansa, kun mulla ei ollut saappaita mukana, että olisin mennyt veteen seisomaan. Heittelin sitten Epelle keppiä, ja oli koira kyllä ylpeä lahosta kepinpätkästään! Pää ylhäällä kannettiin se loppumatka kotiin asti.
Kotona harmaat muuten pääsivät taas totuttelemaan vihreälle, näiden kahden totutteleminen on aika hyvällä mallilla!

Koitan muuten joku päivä jaksaa olla reipas ja raapustaa ulkoasuohjeet parille tekijälle, pääsisi eroon tästä masentavan talvisesta tekeleestä! En vain ole osannut päättää kahden tekijän välillä, kummalle pistäisin sähköpostia! Vaikea valinta......

Ei kommentteja

Lähetä kommentti