Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

16. elokuuta 2013

Safin varusteet/tavarat nykyään

Kirjoitin tammikuussa Safin senhetkisistä varusteista postauksen, ja mietin siinä, että mimmoinenkohan tavaravuori meillä on kymmenen vuoden päästä tammalla.

No, ei tarvinnut odottaa edes sitä kymmentä vuotta, kun puolessakin vuodessa tuota tavaraa on kertynyt jo ihan mukavasti.. :-)
Kuvasin tänään tamman varusteet läpi, tosin unohdin ottaa kuvan raipasta, sekä valjaista, mutta ne nyt ovat oikeastaan Selssin, joten joten.. Laittelen kuvia alle ja kirjoitan niihin sitten tarvittaessa alle lisää! Loimia en jaksanut rueta levittämään kenenkään hevosen päälle, kun malliotus oli syömässä heinää, enkä sitä jaksanut tarhan keskeltä hakea. Näkee noista kuvista nyt ainakin loimien värit! ;-)

Aloitellaan riimuista, Safilla on niitä yhteensä tällä hetkellä 8. Kuvasta puuttuu tamman kaksi musta-limenvihreää riimua, joista toinen oli tamman päässä ja toinen jossain teillä tietämättömillä.
1. on tamman nahkaedustusriimu, syksyn näyttelyä ajatellen ihan hommattu.

2. ja 3. on tamman mukana tulleet ällöpinkit riimut, joista numero 2 on ollut kerran tamman päässä, ja numero 3 oli tamman päässä, kun me otus kotiin haettiin, ja sen jälkeen ihan vissiin kertaalleen?

4. riimun ostin Börjesiltä, ja vaikka se onkin cob-kokoinen, on se vissiin sen verran reilu koko, että Pahvin pää on vähän turhan pieni vielä siihen. Noo, kasvua hetken aikaa ja kohta tämäkin riimu menee tarhassa :-)

5. riimu on Hööksistä ostamani heijastinriimu, joka lenkkeilee tamman päässä taas syksyllä, kun on sen verran pimeää. Kohdissa, joista hevosen saa laitettua kiinni, on päällä muovia, joka imee valoa ja sitten ne hehkuu ja kuvitelkaa jotain fysiikan lakeja tähän tai jotain, mä en tiedä tarkemmin miten ne toimii :-D

6. riimu on minun rakkausriimu, joka on ollut tamman päässä varmaan viidesti, mutta on kuitenkin kivan karvainen nyt jo. Ihana<3

Safilla ei ole oikein mitään iki-ikiomia tököttejä, vaan Melexillä, Selssillä ja Pahvilla käytetään vähän yhteisesti kaikkia. Oikeastaan ötökkämyrkky on näillä simmoinen, jota suihkutaan näihin kolmeen samasta pullosta, vaikka itsekin ostaisin "Safille" ötökkämyrkyn, niin yhtälailla sitä ruuniinkiin suihkutan. Näistä kolmesta tökötistä shampoota(haisee pahalle :c) ja msm-haavavoidetta on käytetty kaikille, vaikka Pahvin nimet niihin olen taiteillut. Itsekin siis olen niitä ruunille käyttänyt, ja niin sen olen ajatellutkin. Shampoopullossa lukeekin "Safi + pojat". Jouhien selvitysaineen ostin vasta näyttelyä silmälläpitäen, ja sen pistinkin tamman harjakoppaan, kun tuo on niin pieni pullo, että loppuu nopeasti jos sitä kaikkiin suihkii :-)

Sohvin suitset + mukanatulleet ohjat

Jalassa olleet kerran, ovat niiin tarpeelliset! ;-)
Paksuin tuli tamman mukana, ketjunaru on näyttelyihin,
salmiakkinarua oikeastaan vain käytetään ja tuo neljäs oli pakollinen
ostos :-)
Upo-uusi harjakoppa! Kyl ny kelpaa harjailla, kun on oikean värinen koppakin!


Onhan tuolle noita loimiakin kertynyt jo ihan kiva kasa, vaikkei tamma niitä oikeastaan hirveästi tarvitsisikaan. Me(= Outi) ollaan ostettu tammalle vaan tuo vihreä fleece, sekä vihreä sadeloimi, kaikki 125cm loimet tulivat tamman mukana, ja tuo yksi fleece on tosiaan Selssin vanha, ja Selssille liian iso.

Miten se tavaravuori tuntui paljon isommalta, kun niitä kuvasi, mutta nyt kun kuvia katsoo, niin eihän sitä nyt niin paljon vielä olekaan? :-D Riimuvuori voi ainakin vielä kasvaa ihan rauhassa, niitä nyt ei voi koskaan olla liikaa! Eihän?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti