Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

28. syyskuuta 2017

Kesämuistoja osa 2

Tässä osassa ihastellaan vähän lisää Taimiojan Lauran ottamia kuvia, tällä kertaa kuvissa ovat vain Minos ja Isla. Ensimmäiseen osaan pääset tästä. Kaikki kuvat ovat siis Laura Taimiojan käsialaa, joten valtavan suuri kiitos kuuluu hänelle!

Nämä Islan kuvat varsinkin ovat mun lemppareita. Varsa oli ihan mielettömän vaikea kuvattava, se ei olisi seisonut hetkeäkään paikoillaan vaan oli jatkuvasti tunkemassa johonkin. Kun laidunkuville tuli naureskeltua, Islan kuvia jäin tuijottamaan suu auki ja ehkä pienen pieni kyynel silmäkulmassa. Valokuvan voi sanoa olevan onnistunut, kun se herättää voimakkaita tunteita?! Sitä nämä Islan kuvat tekivät :-)

1. Oma pieni yksisarviseni <3 
2.
3.
4. Pikkuriiviö kiven päälle kiivenneenä, tästä mulla ei harmillisesti ole muokattua versiota, mutta näinkin tämä on yksi lemppareista!

Sitten päästään niihin Minoksen palkintokuviin! Näin kevättalvella yhden hollantilaisen valokuvaajan sivuilla yhden kuvan, ja halusin otattaa Minoksesta samanlaisen. Visio oli selkeä, mutta toteutus ontui - meillä oli liian pieni peili! Se olisi saanut olla tuplasti leveämpi.
Tässä kollaasi Minoksen ensireaktiosta peiliä kohtaan;

5. Minos meinaa että en oo tulossa, moro!
6. Alkujärkytys vielä menossa ja käsijarru vahvasti päällä!
7. Tomerasti kävellen mutta edelleen valmiina poistumaan paikalta...
8. Minoksen pää on ihan mielettömän kaunis, eikö?! Harjassa olevat ruusukkeet vasemmalta oikealle ovat Eliittinäyttelyruusuke (kuten myös kaulanauha), reserve champion nuori Mynämäeltä 2015 ja oma ylpeyden aiheeni - Stepelon siittolan erityismaininta Turusta 2015, hollantilaiselta Remond Molenkampilta saatu ruusuke, joka kasvattaa shetlanninponeja Stepelon siittolassa. 

9. Lopulta ruuna uskaltautui peilin eteen ja jäi omista epäilyksistä huolimatta vielä henkiinkin!
10. Eliittiruusuke lensi jatkuvasti pois harjasta, joten tässä kohtaa se on jo siirretty pokaaliin peilin viereen.
11. Vielä tsekkaus ettei kaverit nää omistajan outoja keksintöjä ;-)
Siinä ne, mitäs piditte?! Yhdet aihealueen kuvat on vielä muistitikulla odottamassa, mutta niihin en ole saanut vielä toiselta päätähdeltä lupaa, joten ne tulevat ehkä jossain kohtaa näytille :-)

5 kommenttia