Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

4. lokakuuta 2017

Kesämuistoja osa 3

Vielä kerran palataan kesään ja Taimiojan Lauran ottamiin kuviin! Osaan 1 pääset TÄSTÄ ja osaan 2 pääset TÄSTÄ.

Sateisena syyspäivänä näihin kuviin on ihana palata, melkein sen kesän tuoksun vielä haistaa! Vaikka lokakuun lapsena mielestäni syksy on ihanaa aikaa - ruska on mielettömän hienoa ihan täällä etelessäkin, ja sadesään aikana on hyvä käpertyä sohvan nurkkaan teekupposen kera katsomaan Netflixiä - tietty sen jälkeen, kun on ensin käynyt tallilla ja sen jälkeen lenkittänyt koiran sukat märkinä!

Mutta nyt niihin kuviin, tällä kertaa taas muista kuin omista poneista!

1.
2.
3.
4.

5.
Siinä ne nopeasti läpikäytynä! Islan metsäkuvat ja nämä "prinsessakuvat" ovat fiiliksensä puolesta ehdottomia lemppareita.

Loppuun vielä pikaiset kuulumiset, Minoksen kanssa ollaan pörhelletty liinan päässä sänkkärillä, Islakin siellä viime viikolla pyörähti ekaa kertaa sitten maitovarsa aikojen, eikä oikein ymmärtänyt ison tilan tuomaa villitystä :-D
Huomenna on Minoksen kengitys ja Islan vuolu, jonka jälkeen päästäänkin koeajamaan uudet lenkkarit sateen pehmittämillä hiekkateillä. Parasta!
15.10. mennään taas Minoksen kanssa ohjasajokurssille naapuripitäjään, ja 28.10. on kauden viimeiset näyttelyt Loimaalla.
Heitelkäähän jotain ideoita, jos jostain haluaisitte kirjoitettuna lukea?!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti