Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. tammikuuta 2017

Iso ikävä

Klikatkaa kuvat isommiksi paremman laadun takaamiseksi!
Pari tuntia autossa ja liian nopeasti mennyt parituntinen tallilla itkua pidätellen - ja siinä vähän huonosti onnistuen. Sanat eivät riitä kuvailemaan tuon kimon pienen ruunan luonnetta, se on yksinkertaisesti täyttä kultaa <3 en usko että tulen ihan heti yhtä kultaista hevoseläintä tapaamaan. Mä niiiin toivon koko sydämestäni, että Poni on mulla joskus viettämässä eläkepäiviä. Ihan mielettömän rakas ruuna <3

Baby-avoa!

Tallilla oli vastassa ihan yhtä ystävällinen ja ihan yhtä tuuheat jalkakarvat omaava Poni, kuin mitä muistinkin. Poni on ihan mielettömän sosiaalinen, ja niiiin kiltti. Voi että miten rakas tuo karvapallo mulle onkaan. 
Oli ihana kuulla, miten Ponin kaikille uusille ja omille ihmisille ruuna on myös se hyvän mielen poni. Ikinä ei tarvitse lähteä tämän luota huonolla mielellä. En muista ikinä näin sattuneen edes mulle meidän yhteisten vuosien aikana. Joko mainitsin, miten rakas se on?
Poni vaikuttaa elämäänsä niin tyytyväiseltä, sillä ei ole huolen häivää. Eikä sillä kyllä mitään syytäkään ole olla tyytymätön elämäänsä, sillä on kaikki paremmin kuin hyvin!

 Poni <3 

4 kommenttia

 1. Hieno ratsu - ja poni muutenkin :3 Varmasti kova ikävä! Jokaisella on elämänsä poni, ja tuo poni on se sun elämän poni. Kerran rakas, aina rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauskaa, miten näitä "elämän hevosia" voi loppuviimeksi olla monta. Ponilla on ihan erityinen paikka mun sydämessä, olihan se mun ensimmäinen oma hevonen. Tai poni :) Minos ja Isla ovat molemmat ihan äärettömän rakkaita ja myös näitä "elämän hevosia", mä en osaisi mainita vain yhtä jos pitäisi. Mä olen vielä Ponin mulla ollessaankin sanonut, että Minos on niin mun mieleen luonteensa (& ulkonäönsä perusteella) puolesta, uskoisin että Islasta kasvaa aika samanlainen, ei ehkä ihan niiin herkkis!

   Mielettömän rakkaiksi nämä kaikki tulee - ja sellaisina pysyvätkin.

   Poista