Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

14. tammikuuta 2017

Paluu parin vuoden taa

Toisinaan ikävä iskee ja lujaa. Onneksi on sadoittain, ellei tuhansittain kuvakansioita, joita voi käydä läpi suurimman ikävän iskiessä. Ja onneksi on sen verran lyhyt ajomatka uuteen kotiin, ettei tee yhtään pahaa sellainen ajomatka. Huominen on onneksi täällä pian, ja pääsen taas moikkaamaan maailman parasta Ponia. Syyskuusta on pitkä aika, elokuusta jolloin Poni lähti vielä pidempi.
Huomenna helpottaa!

Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi ne parempilaatuisina!




Ihana, ihana Poni. <3 

4 kommenttia

  1. Se on hyvä, että pääset Ponia katsomaan ja veikkaan, että ikävä helpottaa taas, kun näet Ponin uudessa kodissa uusien omistajiensa kanssa. Tilannehan olisi ihan toinen, jos niistä vierailuista tulisi katumuksen tunne, jos uusi koti osoittautuisikin jollain tavalla vääräksi. Mutta kertomuksiesi perusteella Ponilla on hieno ja rakastava koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponilla on ihan mieletön uusi koti, mä en voi tarpeeksi kehua! Ruuna pääsee liikkumaan paljon monipuolisemmin, kuin mitä mulla olisi ikinä ollut sille tarjota. Se käy koulu- ja estetunneilla, maastoilee ajaen ja ratsain ja on tuo estekisatkin jo käynyt :) <3 syyskuussa olin viimeksi ruunaa katsomassa kun vein kärryt samalla reissulla, silloin olin heti itku silmässä kun ruunasta vilauksen näin, veikkaan että huomenna ihan samma homma. Onneksi on uudet ihanat ymmärtävät omistajat :)

      Poista