Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

19. marraskuuta 2016

Hän on täällä tänään

Minoksen puolipikkusisko (heh, en kyllästy varmaan ikinä mainitsemasta tuota yksityiskohtaa, niiin siistiä!) muutti eilen pikkuruunan naapurikarsinaan. Canna's Illusia (Furunäs Menuette - Junibackens Martini) yrittää nyt kovin oppia uutta lempinimeään vanhan Illun tilalle - hänestä tuli nyt sitten Isla.

Islan ihana kasvattaja toi pikkutamman uuteen kotiin puoliltapäivin, rohkea tammavarsa oli kävellyt suoraan koppiin kuin olisi aina matkustanut! Isla matkusti yksin, mutta uudessa kodissa trailerista löytyi vain ihan hiukan hikinen ponilapsi. En voi tarpeeksi korostaa, miten rohkea tämä on! Ihan eri maata Minoksen kanssa :-D

Juuri saapuneena uuten kotiin!
Sisko ja sen veli <3 Minos oli niiin kauniisti, piti päätään väliseinän päällä ja sisarukset rupesivat melkein heti nypläämään toisiaan riimusta ja turvasta. Näillä on ihan samanlaiset ilmeetkin!
Uusiin kavereihin ollaan jo tutustuttu, kirjava Heta on kiva kaveri nyt! Ruoka maistuu erittäin hyvin, vatsa toimii ja vesi maistuu. Menee siis tosi kivasti! Mä olen ihan äärettömän onnellinen tästä ponilapsosesta, Ponin myyntipäätös ja muutto uuteen kotiin oli tosi, tosi kova pala mulle, mutta nyt musta tuntuu, että tein oikean päätöksen. Päätös ei ollut helppo missään mielessä, mutta rohkea ehkä sitäkin enemmän.

Mitään järkevää kuvaa tästä ei nyt tarhassa saa - Isla tulee heti luo rapsutettavaksi! Uudet ihmiset tottakai vähän jännittävät, joten harjoiteltiin kiinni ottoa ja luokse tulemista tänään ruoan avulla. Loppuviimeksi pikkukaveri tuli luokse rapsutettavaksi vaikkei mulla ruokakauhaa mukana ollutkaan, ja rapsutti vielä reidestä takaisin, kun lapoja rapsutin. Niiiiiiin ihana ettei sanat riitä kuvailemaan <3 
Loppuun vielä pari kasvattajalta saatua kuvaa Islan elämän alkumetreiltä!

9.5.2016 vastasyntyneenä.
Ensimmäistä kertaa ulkona <3 voihan pikkutirppa!

8 kommenttia

  1. Voi kun hän on niin pikkuisen näköinen tuossa ensimmäisessä kuvassa :) On ne kyllä melkoisia hurmureita kumpikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minoskin oli tosi pikkunen mulle tullessaan! Isla on sentään vähän isompi, mut tosi paljon samaa näköä näissä kyllä on :) Islalla on selkeä tammaleima, Minos on ruunana tosi paljon lyhkäsempi kropastaan (niinkun kuuluukin).

      Poista
  2. Mahtavaa, että pikku Isla on nyt kotona :3 Kiva kuulla jatkossa Islan kuulumisia täältä, ponilapsosia on aina yhtä kiva seurailla :)

    VastaaPoista
  3. On sulla ihana sisaruspari siellä nyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! :D Tänään oli kuulemma jo leikki maistunut isoveikan kanssa! Isla oli hyppiny Minoksen selkään ja koittanu purasta persuksista.

      Poista