Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

20. elokuuta 2016

Mieletön näyttelypäivä!

Nyt on omat fiilikset taas niiiin katossa mahtavan näyttelypäivän jälkeen, että odotellaan koska täältä tiputaan ja kovaa! ;-)Tänään oli ohjelmistossa Åbo Shetland Show, jonne ensimmäisten suunnitelmien sijaan lähtikin vain Minos, Poni jäi tyytyväisenä laiduntamaan Pena ystävänsä kanssa. Ponin oli siis tarkoitus osallistua helppoon ohjasajoon kanssani, mutta päätin sen jättää kotiin kuitenkin.

Minoksen kanssa kehässä oli toinen kaksivuotias ruuna, tuomarina näyttelykehissä oli hollantilainen G.J. Jaspersson.
Minoksella oli kevyet vieterit kavioiden tilalla, sen verran löytyi joustoa ja pomppubensaa raviradalla, kun kehille päin käveltiin! Parempi näin!

Mulla lyö aivot totaalisen tyhjää loistavan fiiliksen lisäksi, että sen ilman sen kummempia selostuksia mennään suoraan tuloksiin!

Minos sai IIp., oli luokkavoittaja ja luokan paras ruuna. Ryhmäkehissä ei tullut enää menestystä Minokselle, muttei se latistanut fiilistä yhtään, pokaalit menivät ehdottomasti oikeisiin osotteisiin!
Minoksen arvostelu oli seuraavanlainen, tähän mä olen erityisen tyytyväinen:
"Type is okay. Lines could be longer. Strong built and well developed. Good bones. Legs are standing well under the pony. Step is correct and active. Trot is correct and active."
Jee!!! Niiiiin happy pikkuruunan omistaja löytyy täältä, ettei paremmasta tietoa!
Minoksen kehän jälkeen pikkuruuna lähti kotimatkalle yhdessä tallinomistajan kanssa, joka ihanasti lähti meidän kuskiksi.

Minoksen lisäksi esitin ihanan ja upean Rampe-ruunan, jonka esitin myös Ikaalisten rotunäyttelyssä (silloin tuloksena Ip., lkv, luokan paras ruuna, BIS3).
Rampe sai hienosti Ip., oli luokkavoittaja ja luokan paras ruuna. Ryhmäkehiin lähdettiin iloisin mielin, ja sieltä lähdettiin vielä leveämpi hymy huulilla - Rampe oli Champion ori/ruuna!

Minoksen tämän päivän saalis! Ylhäällä vihreä ruusuke on parhaan ruunan palkinto, vasemmalla alhaalla
kakkospalkinto ja oikealla alhaalla ilmeisesti luokkavoittajan virkaa toimittava KV-näyttelyn jäämistöruusuke.
BIS-kehässä käveltiin pitkä tovi Rampen kanssa, mutta enempää menestystä ei ruuna kyseisestä kehästä saanut, mutta mulle ojennettiin parhaan esittäjän palkinto. Tämä palkinto lämmittää mieltä ihan erityisesti! :-)

Valtavan kiva ja menestyksekäs näyttelypäivä takanapäin, huomenna hurrataan ihanan Marjutin ihana Salama voittoon koulukisoissa! Suuret kiitokset kuuluvat myös Marjutille kuvista!


6 kommenttia

 1. Onnittelut jälleen hyvästä näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
 2. (Jos nyt edes radalle pääsis... :'D)

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvin menneestä näyttelystä!
  Meillä 1v.varsa sai 1p. Ja oli luokkansa 2/5 :) seuraavana suuntana Littoisten Hippoksen kehä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut myös sinne teille! :)
   Mekin suunnataan Littoisiin Hippiksen kehään!

   Poista