Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

9. toukokuuta 2016

Synttärisankarit

Hevoset ja ponithan kääntyvät tammikuussa vuoden verran vanhemmiksi, mutta silti näissä "virallisissa" syntymäpäivissä on sitä jotain. Mulla on molemmat ruunat syntyneet peräkkäisinä päivinä, tosin viiden vuoden erotuksella. Poni on syntynyt toukokuun kahdeksas päivä, ja Minos toukokuun yhdeksäs. Mä en itse ikinä muista kumminpäin ruunien synttärit menevät, mutta jos se tässä vuosien saatossa iskostuisi mieleen...

Poni täytti siis eilen seitsemän vuotta, ja Minos tänään kaksi. Olin koko viikonlopun iltavuorossa töissä, joten tänään vasta hurauttelin kohti tallia ja synttärisankareita. Mun piti käydä kaupan kautta hakemassa tomaatteja ja porkkanoita pojille, mutten sitten jaksanutkaan pysähtyä. Rankkaa olla mun poni kun ei saa herkkuja ees synttäripäivänä!

Minos pääsi juhlan kunniaksi kevään ekaan suihkuun, mikä ei ilmeisesti ollut ihan ruunan mieleen. Kovin tarkasti en ponia pessyt, mutta suurimmat talven pölyt lähtivät veden mukana kuitenkin pois. Seuraava pesu sitten ennen Mynämäen näyttelyä!

Pikkuruuna sai kuivatella samalla pihanurmea maistellen, jonka jälkeen tallinomistaja tuli avustamaan muutaman kuvan verran. Sorruin ottamaan näitä (surullisen?) kuuluisia "studiokuvia" Minoksesta. Poni ei päässyt tänään kameran eteen, mutta ehkä siitäkin tässä jossain kohtaa kesää tulee samanmoisia kuvia nappaistua!

Tässä siis kuitenkin, tuore kaksivuotias! On se vaan tämäkin, painonsa arvosta kultaa <3
6 kommenttia

 1. Onnea Poni ja Minos! Teidän "studiokuvat" on hyvin onnistuneita.
  Meilläkin vietettiin eilen Keke-ponin synttäreitä, kyllähän ponien ja hevosten oikea päivä pitää muistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ja palvelusväki kiittää!
   Onnea teillekin Kekelle!

   Poista
 2. Vitsi miten Minos on jo niin iso poika! Onnittelut myös Ponille, ja yritäpäs muistaa ne porkkanat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyy laittaa porkkanat muistilistalle, onneksi saavat nyt maistella tota vihreetä, niin ehkä se vähän helpottaa sitä, etten ikinä muista porkkanoita tallille viedä?!

   Poista
 3. Minoksella on ihanan lempeät silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku ulkopuolinenkin huomaa kuvista tämän :) Minos on reaktiivinen nuori poninalku, mutta ihan äärettömän kiltti silti!

   Poista