Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

7. kesäkuuta 2015

Näyttelyt lähestyy

Alle viikko Minoksen ekoihin näyttelyihin! Lievästi sanottuna olen kauhusta kankeana, yöunet sentään vielä ovat suht normaalit, mutta lauantain lähestyessä uskon tämänkin asian huononevan! Safin ekoja näyttelyitä jännitin puoli vuotta etukäteen, heh.

Nappasin tallinomistajan avulla tänään ruunasta tuoreet rakennekuvat - ikää näissä pari päivää vajaa 1v 1kk. Kivan näkönen mun silmään, mutta niinhän ne omat aina on? ;-)Me ollaan muuten oikein sievässä karvassa, mutta. Mahavillat! Ne ei ota irrotakseen ei sitten millään! Toivon sormet, varpaat ja hampaat ristissä että Miltsi tajuaisi pudottaa ne tässä vajaan viikon aikana supernopeasti. Ruunalla on muuten ollut jo parin kuukauden ajan tuossa oikeassa kyljessä järkyn kokoinen töyhtö, joka ei sekään irtoa.


1v 1kk
Oltiin eilen hyvällä porukalla Canna's ponien tapaamisessa Eurassa. Syötiin hyvää ruokaa, juteltiin niitä näitä, naurettiin vedet silmissä - ja tottakai käytiin katsomassa poneja! Onko suloisempaa kuin kolme keskenään leikkivää n. kuukauden ikäistä shetlantilaisvarsaa? Eipä taida! ;-) Varsakuumeen kanssa kotio, ja tämä päivä on taas menty haaveilemalla Safin varsaa. No, ehkä sitten joskus!

18 kommenttia

 1. Onhan hän komia poika! Mitä suunnitelmia sinulla on miltsin tulevaisuuteen? Onko miltsin tuleva näyttely ihan rotunäyttely? :)
  Ps. Blogisi on ennen näkynyt mobiiliversiona mutta enää ei näy, en tiedä onko blogisi muuttunut vai onko puhelimeeni tullut jotain vikaa :D

  VastaaPoista
 2. ANo, kiitoksia! Näyttelyponiksi tuon lähinnä ostin, Ponin kanssa kun ei pääse :) mutta niitä näyttelyitä, ajolle opetan sitten kun ikää on vähän enempi, katsotaan sitten jos joskus eksyy johonkin valjakkojuttuihin, aika näyttää! On tämä tämän viikon näyttely rotunäyttely, Hipposen kehään menemistä on myös suunniteltu, mutta ei oo vielä mitään lyöty lukkoon.

  Otin sen mobiiliversion pois, kun en itse siitä yhtään tykkää, laitan sen takaisin! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan oloinen blogi sulla ja hienoja kuvia. On kyllä tosi söpöjä poneja Hieno ulkoasu ja blogistasi tulikin hetkessä yksi lempiblogeistani<3 Jään kyllä seuraamaan blogiasi ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sofia, kiitoksia kommentista ja tervrtuloa mukaan! Täytyykin käydä vastavierailulla sun blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on 3 viikon ikänen shettis varsa ja onse ihana <3 Onko näyttely metsämäen ponikarnevaaleissa? Oon meinaa menossa kattoon ja kuvailee ni ehkä nään teidät:)

  VastaaPoista
 6. Ano, voi että! Shettisvarsat on jotain niiiin sulosta! Tamma vai ori ja minkä värinen tää sun otus on? :)
  Jep, näyttely on PoniKarnevaalissa, saa tulla moikkaamaan jos tunnistaa! :) meiän numero on 43.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamma ja väriksi tulee varmaan musta, tummanruunikko tai tummanpunaruunikko :) varsakarva harmaa jossa EHKÄ ihan vähän ruskeeta seassa. Ootteko muuten tulossa KV näyttelyyn?

   Poista
 7. Voih! :D kauhea varsakuume iskee! No, ehkä sitten joskus Safille varsaa alle, raaskiikohan sitä sit edes myydä :D
  Joo, ollaan tulossa KV-näyttelyyn! Turun lisäksi mennään heinäkuussa Mynämäkeen näyttelyyn, Vermon näyttelystä en ole vielä päättänyt. Hippoksen kehäänkin pitäis johonkin ilmoittaa.

  VastaaPoista
 8. Mekin tullaan Mynämäelle kun ihan lähellä asutaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T:sama ano edelleen
   Me muuten oltiin ekaa kertaa oikeessa näyttelyssä just mynämäellä ja oltiin heti bis 2 :) ei oikeen tajuttu kuin hyvin meni ja oltiin näyttelys muutenki ihan pihal mitä pitää tehä ja mitä kaikki palkinnot tarkottaa XD

   Poista
 9. Aijaa! :D meilläkään ei oo pitkä matka Mynikseen kehää juoksemaan :) on kyllä nyt ihan kivasti näitä näyttelyitä tässä Turun suunnalla! KV vissiin karsii jonkun verran mutta mutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyll kiva et näyttelyitä on täällä ihan kiitettävästi!

   Poista
 10. Noni, teillä on siis kauniit pounit ku heti on pärjätty! :D Me lähdetään Miltsin kanssa tavottelemaan IIp, siihen oon supertyytyväinen jo :) tai kuhan joku palkinto saadaan, jos tuo käyttäytyy edes hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekassa näyttelyssä jännittävintä on kyllä toi käyttäytyminen! Meillä ekat näyttelyt mentiin (kehän ulkopuolella siis) liitoravia, pukiteltiin, huudettiin ja yleisesti vaan sekoiltiin:D nyt on onneks ponski rauhottunu:) muitten varsoje perään ollu kans mut toivotaan et ku on omaki ni ei tarvi yrittää varastaa toisten:D

   Poista
  2. Saa kyllä nähä et miten nyt käyttäydytään oman varsan kanssa ja miten varsa käyttäytyy!

   Poista
 11. Joo, suurin huolenaihe :D me oltiin Miltsin kanssa helmikuussa mätsärissä (piti ottaa osaa kans Turun mätsäriin mikä oli toukokuun alussa, mutta kun ruunaushaavat ei ollu parantunu sillon vielä kunnolla, niin jätettiin välistä), ja sillon siellä käyttäydyttiin ihan kohtuu mukavasti. Saa nähdä seistäänkö hetkeäkään paikallaan! :D
  Haha, kunnon äidinvaistot ku täytyy muittenkin tammojen varsat varastaa! raukka :D mut onneks nyt on oma!

  VastaaPoista
 12. Katoinko oikein että olette teidän luokan ainoot osallistujat? Sehän meinaa varmaa luokkavoittoa:) (ellette saa lll-palkintoa)

  VastaaPoista
 13. Ano, noin mäkin oon tajunnu, että ainoita oltaisiin :)

  VastaaPoista