Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

29. kesäkuuta 2015

Huomista ei voi ennustaa

Eilen illalla Outi, Safin toinen omistaja, tiputti pommin odottamatta, tästä syystä keskiviikkona kirjoitan paperit ja Safi siirtyy Outin omistukseen kokonaan.
Myös tästä syystä tänään pienen kriiseilyn jälkeen Poni pakattiin autoon ja kurvattiin Euraan. Poni viettää kesälomaa nyt 3v ori Eeron vinkuleluna. Pojilla meni heti yks yhteen, ja äsken sain kuulumiset, että pojat siellä jo rapsuttelevat keskenään eikä Poninkaan häntä enää viuhdo kiukkuisesti, Eero oli meinaan aikamoinen perskärpänen!

<3

Ponilla on perskärpänen! Ja itse ruuna vinkuu kuin tamma, identiteettikriisi?


Ponny komentaa nuorempiaan!
Omat fiilikset ovat aikalailla sekavat tällä hetkellä, pikkuhiljaa täältä taas noustaan... Järjetön ikävä tammaa tulee, miksi se on niin.. <3 ensi kesän suunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi, olin puhunut Safille yhtä oria, jonka luo tamman piti ensi kesänä lähteä. En onneksi ollut lyönyt astutusta lukkoon vielä.

Syksyllä jatketaan ruunieni kanssa samalla tallilla, jossa Miltsi jo onkin. Uskon Poninkin viihtyvän siellä loistavasti, Miltsin ja minun omassa viihtymisessä ei ainakaan ole moitteen sijaa!
SUURI kiitos taas meitä tässä ponikriisin keskellä auttaneita, olette korvaamattomia, kumpainenkin <3

Ainiin, pieni ilmainen vinkki teille kaikille, jotka suunnittelette yhteisomistajuutta; älkää, ei kannata.

14 kommenttia

 1. Voihan harmi. :(

  Mutta onhan se totta, että oma on aina oma. Oli se sitten hevonen tai talli, kokemuksen syvällä rintaäänellä... :/

  Mutta joka tapauksessa, tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Surullista kuulla, odotin innolla uutisia safista ja sen kehityksestä, mutta... :/ ostitteko Outin kanssa Safin tasan puoliksi? Ei ole pakko vastata jos on liian henkilökohtainen.

  VastaaPoista
 3. SD-team, tä on kyllä harmi, Safi on niiin hirmu mukava tammaeläin <3 kiitos tsempeistä!

  Ano, niin odotin minäkin, et uskokaan.. joo, Safi on ostettu aikanaan täysin puoliksi.

  VastaaPoista
 4. Yhteisomistajuus on joo tuhoon tuomittua. Harmi että näin kävi Safin kanssa. Toisaalta onneksi sulla on vielä nuo pikkumiehet, joissa riittää varmasti touhua. :)

  Kyllä näiden hevosten kanssa on aina kusessa. Jos jollakin laumasta ei oo joku paikka kipeänä niin sitten olet ite niin henkisesti ruvella ettei oo tosikaan.
  Itselläkin on alkukesä mennyt oman islantilaisen epämääräiseen sairasteluun, mutta tänään vihdoin varmistui ettei mitään vakavaa ponilla ollut ja tästä noustaan taas.

  Mä toivon sulle Raipe kaikkea hyvää(ja antoisaa Hestheimarinreissua syksymmällä), näyttelymenestystä Miltsille ja rentoja laidunpäiviä Ponille! ♥

  VastaaPoista
 5. Ano, jep, ois vaan pitäny uskoa pari vuotta sitten kun varoteltiin! tosin en uskonut, että meiän kohdalla kävis näin asioiden kanssa. Ja tosiaan ihan yhtäkkiä yllättäen. Pikkumiehissä riittää tosiaan joo touhua, ei tuu tekemisen puute :) yritän nyt etsiä tästä positiivisia puolia, niin helpottaa nyt sen verran, ettei tarvitse käydä kahdella tallilla.

  Osuit "jos jollakin laumasta ei oo joku paikka kipeänä niin sitten olet ite niin henkisesti ruvella ettei oo tosikaan." -lauseellasi nyt kyllä niin asian ytimeen, ettei ole tosikaan.. tällä hetkellä kyllä henkisesti niin rikki, ettei oo pitkään aikaan ollut. Koittelee kyllä nyt vähän omaa jaksamista.
  Hyvä ettei teiltä löytynyt mitään vakavaa, ja kiva kun pääsette normi harrastamisen makuun takaisin!

  Kiitos, sun kommentti lämmitti mieltä kovin. Hestheimarin reissua odottelen jo paljon, tosin ajattelin sen auttavan Safin ratsujutuissa mutta.. no nyt mennään näillä mitää on. Terveiset menee perille noille minun ruunipojille!

  VastaaPoista
 6. Oi voi, tsempit :(♥
  Mikä pommi? Millä tavalla tuhoon tuomittu tuo yhteisomistajuus? Voitko vähän avata lisää :I

  VastaaPoista
 7. Anolle että yhteisomistajuus on aina tuhoon tuomittu, koska ihmiset muuttuu ja aina on jotain mikä ei miellytä toisen tavassa käsitellä hevosia tms. Itse olen sen kokenut ja tilanne meni niin pahaksi että päätin että hevosta ei myydä, ei laiteta ylläpitoon vaan se lopetetaan. Toki kyseessä oli vanha hevonen joka oli jo hevosen elämän viettänyt.

  Vielä kerran tsemiä tätäkin kautta :3 kaikki kääntyy vielä parhain päin!

  VastaaPoista
 8. Ano, tuon "pommin" jälkeen ei olisi yhteisomistajuudesta tullut enää mitään, vaikka kaupat oltaisiinkin tehty vaikka vuoden päästä. Kun saa tietää mitä toinen ajattelee, haluaa äkkiä pois tilanteesta vaikka kirpaiseekin ja pahalta tuntuu.

  Unkkelo, jep, niin näyttää olevan! Ei kyllä ikinä enää mitään eläintä kenenkään kanssa puoliksi, ihan sama ketä ihminen kyseessä.
  kiitoksia! kyllä tää tosiaan tästä, huomista vähän kauhulla odottelen..

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Voitko yhtään avata mikä tää "pommi" oli vai onko liian henkilökohtaista? Surullinen juttu :( Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 11. Ano, en, en avaa tätä tilannetta blogin puolella enempää :-)

  VastaaPoista
 12. Voi äh, sanonko mitä :/
  Ei tosiaan tuo yhteisomistajuus kannata, ainakaan jos omistajuus menee täysin puoliksi ... Ainoa kenen kanssa voisin itse edes harkita yhteisomistajuutta on oma isäni, ja sekin vain sillä ehdolla, että mulla olisi vähintään 51% "osuus" eli päätäntävalta kuuluisi mulle.
  Mutta tsemiä jatkoon pikkupoikien kanssa ja hyvää kesää ! :)

  VastaaPoista
 13. voi itku :/ odotin niin innolla että pääsee kuulemaan miten safin ratsukoulutus etenee.. tuliko tämä aivan puun takaa vai onko teillä ollut jo pidemmän aikaa erimielisyyksiä?
  mutta onneksi sinulle jäi kuitenkin vielä 2ihastuttavaa ponia joiden kanssa touhuta! hyvää kesänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 14. Irene, joo, ei kyllä ikinä enää yhteisomistajuutta kenenkään kanssa puoliksi. Paitsi isän ehkä, se kun ei ymmärrä hevosista ei tuon taivaallista! :D

  Ano, jep, itsekin odotin ratsukoulutukseen kiikuttamista. Oon niin kauan odottanut, että päästäisiin maastoilemaan kunnolla, odotin yhden laukkasuoran laukkaamista, mutta ei nyt voi mitään.. :(
  Tuli kyllä puskista tämä, ihan puun takaa. Jep, onneksi on nuo kaksi ihastuttavaa ruunapoikaa, oon innoissani että pojat pääsevät nyt samalle tallille. Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista