Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

6. maaliskuuta 2015

Pieni karvapallo kameran edessä

Kuvattiin eilen Minoksesta ja varsan kaverista pönötyskuvia Miltsin kaverin omistajan avustuksella, joten täytyy kuvat tännekin laittaa näytille! Karvaa tippuu jo suht kivasti, paljon on vielä tosin tiputettavana! Toukokuussa mennään luultavasti seuraavaan mätsäriin, kesäkuussa ekat viralliset. Ilmoitin muuten Minoksen jo elokuun Ypäjän kansainväliseen näyttelyyn, hieman rupeaa jo jännittämään... oivoi!

Maneesilla ollaan käyty kahdesti, ekalla kerralla laitoinkin videon tänne, toiselta kerralta ei ole montaa videota, enkä ajatellut niitä tänne laittaa. Matkassa oli kaksi vanhempaa oria, ja vauvaponi-Minos. Miltsi sai juosta vapaana, ja lisäksi harjoittelin valvovan silmän alla esittämistä. Ei me ehkä ihan toivottomia olla!


Muutaman päivän vajaa 10kk - kasvupyrähdys käynnissä!


<3
Toverikuva! Penni oikealla, ikäeroa reilu kuukausi.
Eläinlääkäri kävi tänään Valpperin laumaa moikkaamassa, raspausten ja rokotusten muodossa. Kaikki menivät hienosti ilman rauhoitusta, Safi vähän hyppi pystyyn, muttei ollut lainkaan mahdoton. Tammalla oli jonkin verrankin piikkejä, Ponilla ei juuri lainkaan mitään. Ruunasta otetaan parin viikon päästä Cushingia varten verikokeet, nyt tänään perjantaina niitä ei voinut ottaa.

Hiljaiselo blogirintamalla jatkuu luultavati edelleenkin, en ota tämän päivittämisestä mitään paineita, päivittelen kun on asiaa ja kuvia! Meikäläisen elämä on muutenkin aika kiireistä, joten tästä en jaksa stressata :-)

2 kommenttia

  1. löysin vasta eilen tän blogin mutta olen koukussa jo nyt :-D Hauskinta tässä blogissa on se, että Poni näyttää minun shettikseltä Nupulta, aivan Ponin peilikuva :-D

    mitkä kärryt ja valjaat ponilla on, kun omalle etin samantapaisia :-)

    VastaaPoista
  2. Sanga, sori pitkään venahtanut vastaus :)
    Kiva kuulla, mikäs on Nupun oikea nimi, jos olisivat vaikka jotain kaukaista sukua? :-D

    Ponilla on globuksen easy entryt kärryinä, silat ovat jotkut normi ravivaljaat, ja vetoliinat ja mäkivyöt ovat pfiffin.

    VastaaPoista