Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

22. maaliskuuta 2015

Hyppää Ponin kärryjen kyytiin...

... kahdeksi minuutiksi!

Teippasin (jep, kirjaimellisesti) tänään ekaa kertaa GoPron kypärään kiinni, ja otin sen mukaan kun liikutin harmaat. Parin minuutin koostevideo meidän lyhkäsestä lenkistä, olkaa hyvät!

Harmittaa, kun täällä oli tiet jo hetken aikaa tosi kivassa kunnossa, sopivan pehmeät, mutta nyt taas ihan kivikovaa joka puolella... plaaaaaah!

Meillä kävi kengittäjä tossa pari päivää sitten, Poni sai taas kehuja loistavasta käytöksestään! Ruunalta otettiin jo hokit pois, toivotaan ettei tänne iske kunnon takatalvi!


Linkki videoon
Laittakaa ihmeessä laatua paremmaksi!

5 kommenttia

  1. Mä en kestä, mun on PAKKO saada oma poni! <3

    VastaaPoista
  2. Ihana video! Onks Sohvi koskaan pelleillyt narunpäässä tai onko koskaan syntynyt vaaratilanteita kun on toinen hepoista ollut narussa?

    VastaaPoista
  3. Konna, suosittelen! ;-)

    Ano, Safi on ollut aina tosi nätisti kun ollut kaverin hinauksessa, en muista kertaakaan, että olisi pelleillyt. Ponikin on tosi nätisti aina kun käsiponina matkassa mukana, mitä nyt roikkuu hampaillaan viltissä mutta haittaneeko tuo ;-)
    Ei ole syntynyt vaaratilanteita (*kop kop*) kun toinen hevonen ollut hinauksessa, toivottavasti ei synnykään! Nää meidän yksilöt on niin rauhallista sorttia, että uskaltaa yksinkin lähteä. Tosin sillon kun Safi oli nuorempi, en olisi yksin lähtenyt, mutta nyt ei oo mitään ongelmaa :-)

    VastaaPoista
  4. Milloin uutta postausta? Onko aada löytänyt jo uuden kodin? Ja onko milo vielä erillä tallilla kuin muut sun kaviolliset? :)

    VastaaPoista
  5. Ano, en tiedä! :D motivaatiota kirjoittamiseen ei oikein ole, kattoo jos jaksaisi jotain väkertää.
    Aada löysi uuden kodin, ja Outi osti itselleen sopivamman hevosen tilalle. Valpperissa on atm taas 4 hevosta, alkuperäisten lisäksi 8v musta lv-ruuna Arska.
    Milo on eri tallilla kuin muut, tänään on varsan ruunausaika, joten jatkamme Miltsin kanssa siellä tallilla kesän ja syksynkin :)

    VastaaPoista