Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. maaliskuuta 2014

Sneak peek matkalaukun sisältöön!

Mistä tietää matkakuumeen kasvaneen? Siitä, kun kasaa mukaan lähteviä tavaroita sängyn päälle valmiiksi, ja miettii, että mitäköhän muuta sitä voisi tarvita vielä mukaan!

Lähden siis Islantiin Outin kanssa ensiviikon torstaina, elikkä siis 20. päivä. Ollaan Islannissa viiden päivän ratsastusklinikalla, ja hiukan meinaa jo mahan pohjassa rueta kutkuttamaan! Tammikuussa varattiin lennot ja nyt enää alle viikko aikaa! Hurjaa, miten nopeasti aika menee.

Ylläolevassa kuvassa siis mukaan lähtevät ratsastusvaatteet. Suurin osa on ostettu uutena, desinfioin tänään parit takit ja housut, muuten mukaan lähtee ratsastusvarusteita vain uusia juttuja. Mitä ratsastusvarusteita sitten lähteekään mukaan?

2x huppari, sekä yksi ihanan lämmin korkeakauluksinen poolopaita.
3x takki, yksi kevyttoppatakki, yksi vuoreton tuulitakki, sekä nyt uutena ostettu softshell takki, jonka ostin Agrin alennusmyynneistä, vaikka sitä en olisi tarvinnutkaan. Matka on hyvä syy ostaa kaikkea uutta!
3x lämpimät, villapohjaiset sukat. Kahdet vanhat, yhdet uudet.
2x hanskat, yhdet toppa ja yhdet ohuet. Nämä ostettu uutena, Islantiin kun ei saa viedä ollenkaan käytettyjä hanskoja, vaikka miten desinfioisit.
1x topparatsastushousut. Uutena ostin ja mietin, että tarvitseeko. Päädyin kuitenkin ostamaan, kun nuo uudet ratsastushousut ovat niin ohuet, että maastoreissuilla ainakin nyt tarkenee, kun laittaa nuo päälle. Toppahaalareita en halunnut mukaan ottaa, ne nyt on hiukan liian lämpimät.
1x ratsushousut. Ensimmäiset punaiset pökäni ikinä! Ja tarrattomat lahkeet, hirmusen mukavat!
1x vaelluskengät. Suurin rakkaus, en malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä! Laitan nuo kenkulit matkan ajaksi varmaan jalkaan, veisivät sen verran paljon tilaa matkalaukussa, että en niitä sinne varmaan viitsi tunkea.

Uskoisin näillä pärjääväni! Ja sää näyttää nyt alustavasti suosivan meitä Islannin reissun ajan, mahtavaa olisi, jos aurinko paistaisi! Ei tarvitsisi välttämättä käyttää ollenkaan noita topparatsastushousuja. Islannissa mua odottaa myös käsinneulottu limenvihreä-harmaa islantilainen villapaita, jonka myös haluan jo käsiini hypisteltäväksi!

Kypärää en mukaan tosiaan ota, Hestheimarissa on niitä lainattavaksi, joten koen sen helpommaksi. Kypärä on kuitenkin niin vaikean muotoinen, että helpommalla pääsee näin.

Huh, kauhukuvia on maalailtu mielessä jo pitkään, joko tulivuori purkautuu eikä me päästä sinne, tai sitten se purkautuu ja on "turvallista" lentää lentokoneella, mutta sitten se kuitenkin putoaa tai sitten se peltihörskä putoaa kuitenkin tai syttyy kolmas maailmansota eikä me päästä sinne jaja.... Mitä muuta? Pessismisti ei pety, ja toivonkin, että olen viikon päästä Islannin maan kamaralla ollut turvallisesti jo parin päivän ajan ;-)

6 kommenttia

 1. Voi, että Islantiin.. Hauskaa matkaa! :) Omasta käynnistä on jo liian kauan, kauhea kuume päästä uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! uskon, islanti on varmasti paikka, johon haluaa palata aina vain uusiksi ja uusiksi! :-D pitkäaikainen haave mulla päästä tuonne.

   Poista
  2. Juu ei kerta piisannut kattamaan kaikkea, vaikka olin Saarella pari kuukautta :D sun reissupostauksia odotellessa, saa vähän lääkettä Islanti nälkään. ;)

   Poista
  3. oho! :D töissä ilmeisesti olit? täytyy ulkoiluttaa kameraa siis reilusti! ;-)

   Poista
  4. Juu, töissä olin 2010. :) just sattui Se Eyjafjallajökull:n purkaus silloin. Itseasiassa blogissa on tästä muistelupostaus, arkistoissa Joulukuu 2013.

   Poista
 2. Innolla odotan Islannin postausta kun palaatte reissusta!

  VastaaPoista