Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

7. maaliskuuta 2014

Harjakopat videolla

Juku, että oli vaikea videoida parien harjakoppien sisällöt videolle! Sönkkääminen on ehdottomasti se mun juttu.


Joo, näkee siitä vähän, että mimmoisilla harjoilla noita karvaturreja yritetään pitää siedettävän näköisinä!

Ennen videon kuvaamista Sohvi ja Pahvi olivat kumpikin samaan aikaan vapaana pikkutarhassa, jossa Safi kaatui pariinkin otteeseen omiin koipiinsa, kun oli pienet rallittelut päällänsä Ponin kanssa. Meikä sai vähän ylimääräisiä sydämen tykytyksiä, mutta tamma näytti olevan ok jalkojensa kanssa, ei aristanut, turvotellut tai olleet lämpimät yhtään.
Pienempi harmaa oli rallittelujenkin jälkeen niin reipasta poikaa, että valjastin ruunan kärryjen eteen, ja käytiin hölkkäämässä n. 30-40min lenkki, joka mentiin pääasiassa ravilla. Kotiinpäin tullessa otettiin laukannostoja, ja jestas, että sujui hyvin! Nosti laukan melkein heti käskystä ("pusuääni" + "laukka" + raipalla pieni kosketus) tosi moneen otteeseen. Laukattiin muutama metri, jonka jälkeen ravi jota mentiin pari askelta, ja taas uusi laukka. Ponnylle tuli pieni hiki lenkin jälkeen, joten saa viettää tämänkin yön loimen alla.

Eilen käytiin molemmille uudella lenkillä, jolle tuli pituutta 6km. Safi varsinkin oli  hiukkapikkasen pörheenä uudella reitillä peltojen keskellä, ja hikistyivät kumpikin kivasti lenkillä. Saa Safin masumakkarat kyytiä! ;-)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti