Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. marraskuuta 2013

Voihan vanha kuva

Ikivanhaa kuvapostausta pukkaa taas - ei ole tapahtunut ihmeempiä, Valpperin lauma ei ottanutkaan Ponia niin hyvin vastaan, kuin mitä ensin luulin, Safi väistättää Ponia edelleen aika reippaasti. Varsinkin, jos nuoriso on vierekkäin, ja meikä erehtyy mennä paria metriä lähemmäs, niin Safi jahtaa Ponin heti pois. Muuten nuo kultaponit voivat loistavasti! Kaksistaan ilman minua tulevat hyvin juttuun, syövät vierekkäin ja nahistelevat, mutta heti kun minä menen lähelle niin Sohvista tulee ihan Pahvi. Höh, no mutta jos se siitä.

Viikonloppuna yksi kaveri/tuttu/entiedämiksikutsuisin liikutti Ponin pari kertaa, kun itse olin Helsingissä veljen luona, ja sain sieltä sitten veljenpojilta flunssan ja korvatulehduksen. Tämä viikko on menty köhiessä, tiistaina kävin puolikuntosena sateessa ajamassa Ponin, sekä panikoin sen takapolvia. Eilen torstaina kävin ennen töihin menoa pikaisesti tallilla rapsuttelemassa molempia poneja, antamassa ruoat, siivoamassa pihaton, täyttämässä vedet ja pyöritettiin me myös Outin isän kanssa uusi pyöröpaali tarhaan. Siitä muuten kuva blogin Facebook sivuilla! ;-)

Tämä viikko menty Ponin liikutuksen kannalta aika rennoissa merkeissä, tosin tiedän sen liikkuvan tarhassa jo melkoisesti, ja eihän se ole kuin vasta 4vuotias. Huomenna mennään koko lauman kanssa lenkkeilemään :-)

Mutta joo, nyt niihin vanhoihin kuviin!

Vuonna 2007(vai 2008?) 19(tai 20)vuotiaan Melexin kanssa mätsäreissä - saatiin punainen ;-)
2008 pellolla pyörimässä. Voi että oon ollu edustava! :D
Veikkaan vuotta 2007, lettipäisen Selssin kanssa lähdössä liikenteeseen!
Oli se sulonen<3
Näitä on paljon! Vuosi 2007
21.7.2007 - || palkinto, sijoitus 12/17
Mikäs muukaan kun Shetlanninponien rotunäyttely! Voi itku
Tyylinäyte vuodelta 2007 tai 2008. Joo.
Selssi vuonna 2008
Toivottavasti näitä nyt ei ole ennen ollut täällä :-)

2 kommenttia