Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

25. marraskuuta 2013

Hyppää, hyppää beibi, hyppää

Lauantaina Sohvi ja Pahvi pääsivät autoajelulle, kun haettiin ne Mikkolan tallin omistajan kanssa aamupäivällä Mikkolaan irtohyppäämään. Matkustaminen ja Safille melko vieraassa paikassa vierailu sujuivat tosi hyvin, varsa käyttäytyi tosi mallikkaasti! Poni nyt oli kuin kotonaan, ei kuitenkaan ole vielä niin kauaa aikaa, kun tuo muutti sieltä pois.

Ensin hyppäsivät tallin parit yksityiset (joista toinen oli supersuloinen nuori suokkiruuna :3), joidenka jälkeen päästin Safin vapaaksi kentälle, ja lämmittelin sen vapaana juoksutellen. Hiukan tuo jaksoi päätään viskellä ja pukitella, muuten oli melko rauhallista menoa.

Safin korkein este oli maksimissaan noin 50cm, ja kuten videoista näkyy, ei kujan päässä ollut ketään ruokavadin kanssa. Olisi kyllä pitänyt olla, olivat molemmat ponit sen verran laiskoja, että voi huhhuh. Safi meni kujan läpi varmaan nelisen kertaa.

Miten voi ihminen leikkiä oravaa noin paljon?! Oikeasti, nyt mä tajuan, mistä Kani mulle sanoi Ponin ensimmäisissä valmennuksissa. Enkä ite ees tajua maiskuttavani noin paljon!
Mutta joo, vaikka Sohvi oli hypyissä vähän laiska, oli sen käytös taas jotain ihan mahtavaa! Tuon kanssa on kiva reissata, kun osaa useimmiten ottaa ihan rennosti :-)

Poninkin lämmittelin vapaana juoksuttaen, ja esteetkin pysyivät suhtkoht saman korkuisina, kuin Safinkin kujassa.
Ajattelin Ponin olevan taas ihan innoissaan menossa kujaan, mutta pöh, edelliskertojen innokkuus on johtunut varmasti vain siitä ruokavadista siellä kujan päässä. Ahne mikä ahne!

Orava mikä orava, ehkä joskus opin maiskuttamaan hiukan vähemmän? En voi olla nauramatta itelleni näissä videoissa, ja kun tosiaan, nämä kaks ei ole edes pahimpia!

Kahden maissa ponit olivat takaisin Valpperissa mutustamassa heinää, ja Melex oli kovinkin tyytyväinen, kun sai kaverinsa takaisin.

Sunnuntaina kävin lumisateessa ja pilkkopimeässä taluttamassa Safia puolentunnin verran, ja tänään sama juttu Ponin kanssa, tosin ihan valoisaan aikaan, seurana sekä tallikoira Epe, että tuo minun ADHD-koira Capo. Huomenna ajattelin olla menemättä tallille, keskiviikkona sitten taas, kun on aamuvuoro töissä :-)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti