Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

15. lokakuuta 2013

Poseerausta ja ajolenkkiä

Käytiin tänään Outin kanssa pitkästä aikaa ajamassa Sohvilla, mentiin pisin lenkki tähän mennessä - kilometrejä noin neljä, ja aikaa kului vajaa tunti. Rauhassa siis mentiin, otettiin kaksi melkosen reipasti laukka/ravi/tölttipätkää. Safi oli ensimmäisen jälkeen vähän leijaileva, kun Melex ravasi edellä. Toinen pätkä mentiinkin niin, että papparainen hengitti mun niskaan, ja näin Safi olikin sopivan rauhallinen.

Sohvi oli muutenkin koko lenkin kivan reipas, reippaampi mitä ehkä yleensä. Autoja oli ihan hirveästi liikkeessä, ja yhden isomman auton kohdalla käytiin melkein ojassa sivuaskelien takia, kun kuskikin rupesi jännittämään, että mennäänkö tämän ohi nätisti. Kertaakaan en noussut kärryiltä pois, edes kun käännyttiin kotio! On se ihku <3

Sohvi uudella harjauspuomilla ennen lenkkiä.
Ennen lenkkiä otettiin Safista rakennekuvat - edelliset taitavatkin olla syyskuun alkupuolelta? Ainakin meikäpojan muistin mukaan.

2v 3kk 24pv
Tappijalkainen paksuhko minun pieni poniini! Omaan silmään se on vaan niiiin pal nätti! Safi on nyt hangannut loppukesästä/alkusyksystä harjaa ihan hirveästi pois. Toisaalta ei mikään ihme, polttiaisten määrä oli jotain valtavaa! Kutisevalta tuo ei ainakaan enää vaikuta, katsellaan jos ensikesänä saa jonkunmoista huppua niskaan, vaikka vaan loppukesäksi. Häntää tuo ei ole hangannut yhtään.

Huomenna hevosilla (Melex ja Safi) onkin kenkäys ja vuolu tiedossa, tänään vein Valpperiin Ponille oman biotiinisatsin, ruuna saa rueta syömään sitä sitten, kun muuttaa Valpperiin. Otin ruunan vanhaan omistajaan yhteyttä, ja tämä lupasi mulle Ponin vauvakuvia! Kiva nähä siitä niitä, Safista kun mulla ei niitä ole :-D

1 kommentti