Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

10. tammikuuta 2018

Trailerikaupoilla

Yksi iso askel otettu taas poniharrastuksessa eteenpäin - enää ei tarvitse kysellä tuttujen ja tutun tuttujen trailereita lainaan, koska tallin pihalla seisoo nyt oma Ponitraileri!


Kyseessä on Schmidt -merkkinen kahden ponin ponitraileri. Tämä koppi on kuin tehty meikäläiselle, löytyy puomit just oikealta kohdalta niin shetlanninponeille, mutta koppi ei kuitenkaan ole niin pieni, etteikö sinne islanninhevonen "sitten joskus" mahdu sisään ;-)

Huristelin tänään koira seuraneitinä Hämeenlinnaan parin tunnin matkan järkyssä sumussa (menomatkalla valoisalla ei haitannut, mutta takaisin tullessa pilkkopimeässä hiukan kauhistutti) traileria noutamaan. Lyhyen tuntemisen jälkeen olen ostokseeni tyytyväinen! Nyt kelpaa reissata kun ei tarvi kysellä trailereita lainaan - paitsi että traikku mitä me ollaan nyt normaalisti vuokrattu, on ollut ihan mielettömän hyvä vetää! Poneilla saattaa tulla ikävä lämpö- ja äänieristettyä Umeå mutta eiköhän ne tähän ponimobiiliin totu.
Ponien matkustusturvallisuus nousi kuitenkin ylöspäin, kun puomit saa oikealle korkuudelle. Vaikka isoissa kopeissa yleensä saakin laskettua etu- ja takapuomeja alas, jäävät ne silti liian korkealle shetlanninponeille. Nyt on just eikä melkeen sopivalla korkuudella!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti