Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

17. lokakuuta 2016

Ikioma Illusia


Canna's Isabelle (e. Furunäs Johanna i. Junibackens Martini ei. Furunäs Fernando) ja Illusia (e. Furunäs Menuette i. Junibackens Martini ei. Furunäs Sahib)

<3
Vajaa viikko sitten huristelin Euraan Illusiaa moikkaamaan ja kirjoittamaan omistajanvaihdospaperit tammavarsasta. Hurjan jännää! Nyt olen taas kahden ponin omistaja, tosin Illusia muuttaa vasta marraskuun puolella Minoksen kanssa saman katon alle. Päivämäärää ei ole lyöty lukkoon, kaikki riippuu siitä, miten vieroitus sujuu. Tuskin on paljon ongelmia Illun puolesta, tämä tyyppi on niiin itsevarman ja rohkean oloinen jo näin pienenä. Ihan toista maata mitä Minos! Mutta kuten kasvattajakin sanoi, itsevarmuus luultavasti vähän laskee vieroituksen kunnolla alkaessa, kun kaikkea uutta ja jännää tapahtuu. Mentiin varsojen kanssa sänkipellolle, minä tietty kamera kourassa. Toiveissa oli jos jonkinnäköistä riemuloikkaa ja kiihdyttelyjä, mutta Isabelle keskittyi piehtaroimiseen muistuttaen olkipukkia, kun taas Illusiaa ei kiinnostanut paljoa, että missä se äiskä huitelee. Välillä piti kiireesti juosta takaisin emän luo, kun välimatka kasvoi liian suureksi. Mikään kiire ei kuitenkaan ollut!Parit irroittelut tallentuivat kuitenkin kameran muistikortille, kun Illusia näytti miten shettisvarsa lennättää takajalkojaan! Tä on kyllä niiin hurmaava tyyppi, enkä millään jaksaisi odottaa marraskuuta, saati ensi vuotta kun päästään näyttelyihin! Saas nähä mitä Minos meinaa uudesta laumakaverista, pikkusiskostaan! Minos taitaa kyllä näistä kahdesta olla se lampaankarvaan pukeutuva neiti herkkis, Illusia vaikuttaa vähän rämäpäisemmältä!Kuka muistaa miltä Minos näytti suurin piirtein saman ikäisenä, paria viikkoa vanhempana?! 
Tsiisus, mä en tiedä mitään söpömpää, kuin pörröiset, paksut, pienet shettisvarsat!

6 kommenttia

  1. Joo... Ei. Tällaisia kuvia ei vaan kerta kaikkiaan saisi julkaista, ikinä, missään. :D Yhyy. Illusia on aivan huippuihana, mutta eniten ihastuttaa Mini-Miltsi, voi hyvänen aika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tälläisiä kuvia nimenomaan kuuluu julkaista ;) MiniMiltsi oli kyllä paha, ihan tolkuttoman sulonen tyyppi ollut joskus! :D jestas!

      Poista