Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

4. marraskuuta 2015

Lisää kuvia ja videoita Hestheimarista


Sain eilen aikaiseksi siirtää GroProsta videot koneelle. Loppujen lopuksi kamera keikkui kypärään teipattuna vain ensimmäisellä maastoreissulla, loppukurssin ajan se lojui kamerarepun pohjalla. Nautin maastoreissuista siis ilman kameraa, tahdoin keskittyä ihaniin maisemiin, hyvään seuraan ja loistaviin hevosiin!
Tässä postauksessa siis vuorossa GoPro video, jossa ratsuna viime vuodelta tuttu Fjödur. Lisäksi parit kuvat, jotka ovat olleet jo instagramissa monia viikkoja, mutta laitellaan nyt ne tännekin :-) linkitän vielä parit ratsastusvideot, jotka ovat myös instagramissa olleet.

Turistautuminen alkoi jo Helsinki-Vantaalla, kun oli pakko käydä Starbucksissa. Loppuviikko jatkettiinkin
samantyylisellä ruokavaliolla, oli Skyrkakkua, vohveleita... vähintään +5kg tarttui myös reissulta mukaan! :D

1. Aamupalapöytää, kyllä kelpasi! 2. Ensimmäisen illan revontulet, kuva napattu kameran näytöltä, siksi vähän suttuinen!
3. Hestheimarin talli ja maneesi, sekä pätkät molemmista baanoista. 4. Grönlantilaiset ensimmäisellä tunnilla.
Verdandi ja minä ensimmäisen tunnin jälkeen. Olin myyty.

1. Minä ja Verdandi. 2. Viettämässä elämäni parasta aikaa, ensimmäisellä maastoreissulla, ratsuna Fjödur. Takana Nina ja Gunna, sekä varsallisia tammoja. 3. Breeding farmin nuori tamma, tähän(kin) rakastuin. 4. Toisen grönlantilaisen ratsu, taisi olla 5v ruuna!

Verdandi!
Ja vähän lisää Verdandia. Mulla oli satulana tuommoinen oikkein ihana satula, jossa oli pyöreäpohjaiset jalustimet. Oli ihan megahyvät jalustimet, voin suositella! Eivät tippuneet kertaakaan jalasta.

Ihana Hledis, joka oli siis toinen tuntikurssihevoseni. Kovin erilainen, mitä Verdandi!

Näitä tuli kyllä palloteltua aina, kun satulahuoneessa kävi :') Martein antoi meille käskyn lähtiessä, että ottakaa parit kissanpennut takkienne taskuun :-D
Vasemmalla Ninan alkuviikon tuntihevonen, jonka nimeä en muista, oli kuitenkin vähän vanhempi ruuna, joka oli kovin ravivarma. Sen kanssa sai tölttiä kunnolla hakea! Keskellä ihana Verdandi ja oikealla myös ihana Hledis.


Loppuun vielä linkit instagramvideoihin, niitä nyt en jaksanut rueta youtubeen laittamaan. Sanoja klikkaamalla pääsette videoon!
Kissanpentupainia, ratsastusnäytös Fakaselissä, lisää kissanpentupainia, Verdandi, Hledis ja lisää Hledistä.

Voi että minkälainen ikävä mulla onkaan Hestheimaria! Aivan ihastuttava paikka.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti