Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

3. toukokuuta 2015

Syksyllä Islantiin

Vierailin huhtikuun alussa Tampereen hevosmessuilla niin kuin moni muukin hevosihminen. Oltiin yhdessä Taran omistajan Tiinan kanssa reissun päällä, ja naapuritalliltakin tuli muutamat kaverit kyytiin.

Kuka muistaa viimekeväisen Islanninreissuni Hestheimarin askellajikurssille? Hestheimarin ständi oli hyvin esillä messuilla, joten piti meidänkin siellä poiketa. Jos ei muuten, niin maistelemassa Islantilaisia karkkeja ja osallistua kilpailuun, jossa oli palkintona viikon pituinen askellajikurssi Hestheimariin! Kuka muu osallistui kyseiseen kilpailuun?

Osallistuttiin siis molemmat Tiinan kanssa Hestheimarin kilpailuun, jossa piti arvata neljän hevosenkengän paino grammoina. Oma veikkaukseni oli 1500g. Seuraavana iltapäivänä messujen ollessa ohi, soitti Hestheimarin Suomen edustaja, joka kertoi, että oikea vastaus oli 1482g, ja meitä 1500g vastanneita ihmisiä oli parikymmentä. Hestheimarin Suomen edustajat olivat sitten pyytäneet naapuriständiltä esittelijää nostamaan arpalipukkeen, ja meikäläisen lipuke oli sieltä sitten noussut!
Olin juuri tulossa Valpperista, ajoin autoa puhelun saadessani, ja loppu kotimatka menikin sitten hyvinhyvin iloisissa tunnelmissa!

Arvaatte varmaan, miten innoissani tästä olin? Hyvin, hyvin innoissani!!
Matka-ajankohta on lokakuussa, päivi en ole vielä saanut tietooni, mutta pidän sormet ja varpaat ristissä että reissu osuisi synttäreideni kohdalle!

Onneksi kesä menee (tässä tapauksessa) nopeasti, en millään malttaisi odottaa reissuun lähtöä! Lentolippuja on tullut jo katseltua, ja lomapäiviä säästetty syksylle.

Huomaan ajattelevani yhä useammin ja useammin (vaikka kesäihminen olenkin!), että olis jo syksy! Onneksi nyt kesälläkin on paljon tekemistä, että ei ehdi pelkästään tuota Islanninmatkaa odottamaan. Vähän mua kauhistuttaa lähteä reissuun yksin (lähinnä se lentokohta), joten jos joku olisi lähdössä syksyllä Hestheimariin, niin ilmiantakoon itsensä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti