Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

20. kesäkuuta 2014

Neiti Kesäheinä 3v

Safi täyttää huomenna 3vuotta, ja tasan viikon päästä tamma on ollut meillä jo puolitoista vuotta. Hullua, miten nopeasti aika meneekään!


Päivän vajaa 3v!Koska Safikin pääsi joutui kameran eteen pyörähtelemään, otettiin me muutkin lauman jäsenet linssin eteen!Kaunis klippaus ala minä!

Pappa 27v <3

Käytiin eilen Outin kanssa aivan totaali-ihanalla maastoreissulla Melexin ja Aadan kanssa! Käytiin kartoittamassa uusia maastoja, ja löydettiinkin yksi tosi kiva, noin tunnin mittainen lenkki. Itse menin Aadalla, ja tamma oli kiltisti! Rennosti käveli pää alhaalla ja pärski menemään. Takaisin tullessa käytiin pellolla pyörähtämässä käynnissä  ja ravissa, ja voin kyllä sanoa hyvällä omallatunnolla, että leiri tulee sekä itselleni, että hevoselle kyllä tarpeeseen.Minä toivottelen hyvää Juhannusta kaikille lukijoille, minun tämänvuotinen juhannukseni menee töissä, tänään illalla alkaa ensimmäinen yövuoro sitten reiluun vuoteen! Kolme yötä olisi tarkoitus valvoa, sitten alkaa neljän päivän superpitkä vapaa!


Ovatko kaikki muuten huomanneet blogin uudet Facebook sivut? Käykäähän tykkäämässä! Siellä on muutama muukin kuva eiliseltä maastoreissulta :-)

1 kommentti

  1. Wau, Melexhän on hienossa kunnossa, ei tosiaan uskoisi 27-vuotiaaksi!

    VastaaPoista