Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

9. kesäkuuta 2014

Kuvailuja ja klippausta

Tänään oli aikaslailla täydellinen sää hevosteluun! Kameraakin ulkoilutin hevosia kuvaten pitkästä aikaa, ja tällä kertaa ne jopa jaksoivat näyttää muilta kuin laamoilta. Ponilla oli tänään pikkutyttö ruunaa "hoitamassa", heitettiin maastossa kärryillä pieni lenkki, minä talutin ruunaa ja tukihenkilöt tulivat sitten kärryjen vieressä. Hyvin sujui, molemmilta!
Klippasin Ponin myös tänään, vihdoin ja viimein otus pääsi eroon talvikarvastaan. Ei tuo näköjään sitä nyt itse pudota, ensi keväänä klippaan kyllä aijemmin, mitä nyt. Ruuna sai vahingossa liian ison annoksen rauhoittavaa, ja olikin aika umpiunessa koko klippauksen ajan. Seisoi tallissa paikoillaan vapaana, rauhassa sai ajella karvat pois. Enempiä selittelemättä, pieni kuvaoksennus olkaa hyvä!

Selssin haudalla ei kasva vielä Outin ja minun viljelemät porkkanat, ruohosipulit, persiljat tai jotkutkukat, mutta
näitä löytyy! Lisäksi parit hevoskastanjat ovat ruenneet kasvamaan haudalla.
Pappa ja Aada, nämä ovat nykyään ihan paita ja perse :-) Aada seuraa Melexiä ihan kaikkialle
Ja tässä Valpperin toinen paita ja perse! Junioriosasto ;-)
Tässä vielä talvitakki päällä, laitan alas kuvan nakusta ponista!
Safikin äkkäs, että puskaan peruuttamalla saa rapsutuksia mahan alle!
Ponin nukkuessa pihatossa muu lauma fiilisteli kesää näin!
Tässä teille vielä (kännykkälaatuinen)kuva lyhytkarvaisesta, kuorsaavasta Ponista! Oli herralla kovinkin painava pää, kun sitä kannattelin Outin leikatessa partaa pois.


1 kommentti

  1. Haha voi pöhnä-Ponia. :D Raasu. Mutta Poni on ehkä maailman söpöin eläin, en kestä! Ja Melex on harmaantunut, olkoonki, että lienee silti edelleen Kootaki ruunikompi. :D

    VastaaPoista