Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

13. huhtikuuta 2014

Arvonta suoritettu, + Raipe ja Poni 2v!

Arvonta on tosiaan suoritettu, vilkaiskaa kaikki osallistuneet sähköpostianne, koskiko arpaonni teitä! Kiitos kaikille osallistujille ja palautteen antajille! Ulkoasu on vaihtolistalla ensimmäisenä, kunhan selvitään koiran kanssa ensin eläinlääkärilaskusta (tassu on kipeä, epäilen murtumaa ja tiistaina mennään näyttämään ortopedille) ja saan aikaiseksi lähetettyä sähköpostia parille tyypille :-) itseänikin hieman häiritsee tämä kovin talvinen ulkoiluasu.

Postaustahtia yritän parantaa, ja uskonkin sen paranevan nyt, kun kesä tästä pikkuhiljaa tulee, ja kuvausmotivaatio kasvaa. Erityiskiitokset haluan palautteesta antaa nimimerkille Hankala Äiti, kiitoksia, näitä lisää! :-) Tälläistä palautetta ja kommentointia on aina mukava saada.

Tänään tuli tasan kaksi vuotta täyteen minun ja Ponin yhteiseloa. Nopeasti on aika mennyt, vastahan ruunalapsi tuli tallin pihaan ja oli aivan säälittävän kokoinen otus! Koitan lähipäivinä kirjoitella postausta tästä kahdelta vuodelta, ja etsiä vanhoja kuvia teille näytettäväksi. Hieman harmittaa, kun vanhoissa postauksissa ei näy kuvat melkein ollenkaan, ja olen sen verran laiska, että en niitä kaikkia jaksa uusiksi sinne laittaa.

Tänään pyörittiin isolla porukalla pellolla, Outi oli Melexillä ja jos joku sattuu muistamaan Ässän, oli tämän omistaja ratsastamassa Aadalla. Minä pyörin Ponilla ympyröillä, ja oli kyllä kiva peli ajaa! Oikea käsi tuli kuskilla vain hiukka kipeäksi raipan pitämisestä ja sen käyttämisestä, huomaa, ettei olla pyöritty kunnolla missään aikoihin.

Lokakuu 2012 - Onni 3kk, Poni 3v 5kk

Ei kommentteja

Lähetä kommentti