Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

9. joulukuuta 2013

Kysymyskilvan tulos....

... ttiiddiididt rumpujen pärinää! Suuren suuri arvonta saavutti ihan valtavan suosion; jopa kaksi (2) ihmistä osallistuivat kyseiseen ohjelmanumeroon! Ohhoh.
No, voittaja kuitenkin löytyi, ja kyseinen unelmariimu odottaa nyt mun kylmässä autossa, että pääsee postitätien hellään huomaan ja kohti uutta kotia.

Laittelen tähän nyt kysymysten oikeat vastaukset, ja näiden alle voittajan, jolle ilmoitan sähköpostilla. Jos ei vastausta pariin päivään kuulu, otan yhteyttä toiseen osallistujaan :-)

1. Mikä on Liinun vuonna 2012 syntyneen varsan nimi?
 c) Onni
 
2. Minun ja Ponin valjakkovalmentajan lempinimi?
 a) Kani

3. Safi tuli minulle ja Outille..
  c) tammikuussa 2013

4. Safin palkinto elokuun jalostusnäyttelystä oli..
 d) II-

5. Safi on väriltään..
 d) ruunikonkimo

6. Safin ostopäätös tapahtui minkäkaltaisen ensinäkemyksen jälkeen?
a) 15min pimeässä katsomisen jälkeen, johon kuului jalkojen nostaminen ja pari kiekkaa tarhassa ympäri taluttaen

Eniten oikeita vastauksia tiesi(tai arvasi? :D) Heidi W!

Kiitokset molemmille osallistujille!


(Pssst, käytiin tänään Safin kanssa kärrylenkillä piiiiitkästä aikaa, Poni oli käsihevosena puremassa mua jalkaan. Varsu meni loistavasti, mennessä oli kuin vanha tuntiponi mutta tullessa edelleen sama vanha tuntiponi, joka äkkää, että mennään kotiin päin! Parit päänheittelyt tuli tehtyä ravissa, ja ekaa kertaa tuo säikähti kunnolla jotain. Se jotain oli vissiin sillan alla ääntelevä jää, minä en kyseistä ääntä kuullut, mutta Outi kuuli. Ja Poni, ruuna oli ihan kauhuissaan. Meinasin minäkin tipahtaa kärryiltä selälleni, sen verran reippahasti varsa lähti etiäpäin. Rauhoittui kyllä tosi hyvin ihan äänelläkin. Mahti varsu <3
Ainiin, eläinlääkäri ei päässytkään tänään, hampilääkäri siis siirtyy ajankohtaan X)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti