Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

18. marraskuuta 2017

Islan kanssa kavioliittoa takana jo vuosi!

Tuntuu, että Isla on yleisesti jäänyt blogin puolella pienemmälle huomiolle, joten päivitetään nyt kuluneelta vuodelta kuvia sieltä täältä! Tänään marraskuun 18. tuli vuosi Islan muutosta kotitalliin kuluneeksi vuosi. Tammikuussa tulee kolme vuotta täyteen, kun Minos muutti saman katon alle asumaan, Minoshan muutti omakseni myös marraskuussa kolme vuotta sitten.

Isla tässä vielä kasvattajan luona laitumella, 17.9.2016. Mielettömän kaunis pää, edelleen <3 
Canna's Isabelle & Canna's Illusia, 12.10.2016 jolloin Islasta tuli virallisesti oma!

18.11.2016, Isla juuri saapuneena uuteen kotiin!

Ensimmäiset haistelut isoveljen kanssa <3 
18.2.2017 Islan ekat näyttelyt Vaskiolla. © Laura Taimioja
6.4. Jaana Vuola kävi kuvaamassa poneja. Ihana pieni Illusia <3 
Kokemäen näyttelyssä 10.6. Isla kruunattiin reserve champion nuoreksi. Omistaja hiukan iloinen! Isla voitti niin omasta puolestaan, kuin minunkin puolestani ensimmäisen voittoloimen ikinä! © Laura Taimioja

Kesällä Taimiojan Laura kävi myös kuvaamssa meitä tallilla, tässä ihana Isla-yksisarvinen!
Siinä niitä, huippuhetkiä kuluneelta vuodelta. Nopeasti on aika mennyt, ja toivottavasti vuosia on vielä monia, monia lisää edessä! 
Islan kanssa ei kummoisia ole tehty, kyseessä on kuitenkin vasta vuotias varsa. Hoitotoimenpiteet niin rokotuksista, vuoluista aina verikokeiden ottoon onnistuu ongelmitta, kuten myös matkustus (vaikka yksin!). Tallissa ollaan hienosti yksinäänkin, käytävällä osataan seistä kahdelta puolelta kiinni (okei, osattu jo heti kun varsa minulle tuli), ja tutusta pihapiiristä lähdetään reippaasti omistajan kanssa kahdestaankin kävelylle. 

Ihana reipas pieni Illusiani <3 

Vuoden päästä tähän aikaan ajokoulutus on jo toivottavasti hyvällä mallilla!

2 kommenttia

  1. Onnittelut kavioliiton vuosipäivän johdosta! Ja miten pieni se Isla onkaan ollut, vaikkei se mikään jätti ole nyttenkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Isla oli kyllä hirmuisen pikkuinen kuvista katsottuna <3 voi ääks! Onneksi tallilla on tämän kesäinen varsa Topo, niin se hiukan helpottaa varsakuumetta!

      Poista