Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

17. joulukuuta 2016

Kysymyspostaus vol. 2!


Minä kun kaikki muutkin jne jne jne...

Pimeä vuodenaika eikä kamerassa ole uusia kuvia, mutta jotain tekee mieli blogin puolelle raapustaa, joten mennään siitä mistä aita on matalin! Joten nyt jos lukijoilla on jotain kysyttävää, raapustelkaa kommentilootan puolelle :-) rajataan aihealuetta kuitenkin tämän blogin puolelle!

Ylläoleva kuva on muuten 4,5v vanha. Siinä on vielä kovin harmaa ja muutenkin pieni Poni, sekä kieltään näyttävä, merinorsun kokoinen Selssi (SMK Celsius). Selssi on ollut jo reippaat kolme vuotta paremmilla laidunmailla, luonteikkaampaa shetlanninponia saa hakea!

6 kommenttia

 1. Onks suunnitelmissa hankkii tulevaisuudessa enemmän, kun kaks shettistä? Miks just shettikset? Kaks parasta ja huonointa puolta poneissasasi? Kauan oot ratsastanut?

  VastaaPoista
 2. Minun on jo pari kertaa pitänyt kysyä sinulta täällä, että miten olisi mahdollista päästä edes vähän poninäyttelypiireihin mukaan ilman omaa ponia tai muitakaan suhteita? Olen aina ollut poni-ihminen henkeen ja vereen, enkä mitenkään erityisen tavoitteellisesti kiinnostunut ratsastuksesta ja tämän blogisi ansiosta olen alkanut miettimään, olisiko näyttelyt sittenkin enemmän juttuni. Siihen touhuun mukaan pääseminen ei vaan vaikuta kovin helpolta ihan näin kylmiltään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Rohkeasti vain mukaan seuraamaan ensi kesänä jotain lähellä olevaa näyttelyä! :) Mä en niistä "piireistä" niin tiedä, mutta sinne vain joukkoon mukaan, vaikka ilman ponia!
   Poninäyttelyt ovat kivaa ja mielenkiintoista seurattavaa kehänlaidalla, omassa mielessä on mielenkiintoista järjestää poneja omasta mielestä parhaimpaan järjestykseen, ja sitten katsoa että miten omat mielipiteet natsasivat yhdessä tuomarin kanssa. Nykäiset jotain hihasta, jos tulee mieleen kysyttävää. Juuri ennen kehää on jännitys ja stressin poikanen varmasti ihan kellä tahansa vähän pinnassa, mutta kehän jälkeen voi ihan rohkeasti kysäistä!
   Shettisihmiset ovat mukavaa porukkaa. Viimeaikoina katsojat ovat ilmeisesti vähentyneet näyttelyissä yleensäkin, mikä on aika iso harmi!
   Mä suosittelen koko sydämestäni näyttelyissä käymistä (ja takaan, kun se näyttelykärpänen puree niin kohta sulla on itselläsikin se tulevaisuuden näyttelytähti kotona! ;), mä olen ihan myyty! Suomessa on monia, laadukkaita kasvattajia, joille syntyy vuosittain monia hienoja, suvukkaita varsoja.

   Poista
  2. Moi, ja kiitos vastauksesta. :) Pitänee sitten ensin kesänä napata joku kaveri mukaan ja lähtä katsomaan näyttelyitä, tottahan se on, että siellä varmasti parhaiten alkuun pääsee.

   Poista
 3. Mitä ponisi syövät?
  Mitä tavoitteita sulla on ensi vuodelle?
  Jos saisit pari tonnia rahaa ponitarvikkeisiin, mitä ostaisit?
  Kuinka monta kertaa viikossa käyt tallilla?
  Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on pidemmällä tähtäimellä hevostelussa?
  Minkä kokoisia sun ponit on nyt/minkä kokoisia ne tulevat olemaan aikuisena?
  Millainen olisi sun realistinen unelmatalli? Entäs asukkaat :)?

  VastaaPoista
 4. Mitä tulevaisuuden tavoitteita sinulla on poniesi kanssa?Aiotko varsottaa Islan joskus?Mikä on parasta,mitä hevosharrastus on sinulle antanut?Entä ikävät puolet?

  VastaaPoista