Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

13. tammikuuta 2014

Yleistä... löpinää..?

Eilen paistoi ihanasti aurinko, joten päätin taas olla superreipas ja kyyditä kameran mukanani tallille. Hepsut eivät vain oikein olleet yhtä mieltä, kumpikaan nuorukaisista ei vaikuttanut oikein innostuvan kameralle ilmeilystä.


Hetken aikaa jaksoin yrittää saada nuorukaisia näyttämään edes hieman innostuneimmilta, mutta kun Poni tunki kokoajan syliin ja haistelemaan karvalakkiani, ja Safi näytti hyvinkin kyllästyneeltä, luovutin aika nopeasti. Koska lauantaina oltiin käyty tunnin lenkki molempien kanssa, lähdin apinoiden kanssa yksitellen pellolle pyörimään liinan kanssa. Ajattelin varsinkin Safin innostuvan tästä, mutta ei! Kokoajan olisi vain pitänyt saada syödä, pari kiekkaa ravia molempia suuntiin riitti siis suoritukseksi. Eikä Ponin kanssa ollut myöskään mikään eri juttu, samallalailla tuo olisi kokoajan vain syönyt olkea suoraan pellosta.
Kauaa ei siis pellolla oltu, itse olin super tyytyväinen Safin käytökseen. Nyt ei olla hetkeen poistuttu pihasta ihan yksin, ilman koiraa, eikä tuo pysähtynyt "en liiku" ajatuksella kertaakaan! Kerran mennessä jäi kuuntelemaan Ponin hirnuntaa, mutta lähti liikkeelle heti, kun pyysin.

Yritin ottaa Safista kuvaa karvalakki päässä - en onnistunut.
Huomenna tulee kuluneeksi tasan vuosi, kun oltiin katsomassa Safia ensimmäistä kertaa. Muistan vieläkin, miten säälittävän pieni rääpäle se silloin oli törröttävien luidensa kanssa! Kotimatkalla sitten mietittiin lempinimeä varsalle, itse kun en suostunut tuota sanottavaksi Safiraksi, liian tyttömäinen ;-)


Koska olen maailman surkein pitämään suutani kiinni näissä tälläisissä asioissa, ja kun se on omassa fb:ssä kerrottu, niin kerrotaan täälläkin! Me lähdetään Outin kanssa maaliskuun lopulla viideksi päiväksi Islantiin ratsastuskurssille/klinikalle! Hiukkapikkasen olen innoissani tulevasta matkasta, mutta myös kauhuissani kaikista desinfioitavista vaatteista. Kurssilla on vissiin yhteensä 12 ihmistä, joista 4 suomalaista - siis 2 + minä ja Outi. Pääsen taas testaamaan englannintaitojani, kun pitäisi sinnekin kesällä lähteä!

4 kommenttia

  1. Itsekkin haluaisin Islantiin! Osaatko kertoa tarkemmin millainen kurssi siellä on tiedossa? :)

    VastaaPoista
  2. Ano, ööh käydään islanninhevoskasvatustalleilla, jossain kuntoutuskeskuksessa ja sit ratsastetaan, on maneesi, baana ja maastot totkai :-) sit käydää kattoo noita yleisimpiä nähtävyyksiä, geysireitä ymsyms (:

    VastaaPoista
  3. Lähdetkö sä yksin sinne britteihin?
    T. Mia

    VastaaPoista
  4. Mia, en sentäs :D yhe kaverin kaa ois tarkotus

    VastaaPoista