Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

27. tammikuuta 2014

Vuosi hevosen omistajana

Oma pieni ja pirun pyöreä poni <3

Tänään tuli Safin ja minun(ja Outin!) yhteistä kavioliittoa täyteen tasan vuosi! En voi ymmärtää, miten vuosi on voinut mennä näin törkeän nopeasti. Vastahan me käytiin tuota katsomassa, ja ilmoitin, että rupean kutsumaan tuota Sukaksi, kun en halua sille niin tyttömäistä nimeä, mitä Safira on. Nojoo, Sukkaa ei tullut, mutta ei tullut Safiraakaan!

Vuoteen on mahtunut paljon kaikkea. Safihan oli melkoisen laiha nuori hevosen alku meille tullessaan, nyt mahaa rupeaa olemaan jo liikaa..? Täytyyhän sitä nuorella jotain olla, mistä niitä lihaksia tekee, talvella varsinkin! ;-) Pakko (puolustukseksi) sanoa, että kun tuota oikeasti katsoo vierestä, ei se näytä yhtään liian pallomahaiselta. Kylkiluutkin tuntuu!

27.1.2013
27.1.2013
27.1.2013
Karvaahan sillä on puoli metriä noissa kuvissa, ihan eri meininki nyt tänä vuonna. Karvan laatu on myöskin ihan erilainen, mitä se oli meille tullessaan. Kovin on ollut hoikka ja luiseva poni (mikä ei kuvista niin hyvin välity, uskokaa pois..), ihan erilainen, mitä nyt tänään!

Tadaaaa, pyöröpaalin nielaissut Safi 3vee! Jestas mikä maha sillä on :'D sivusta päin
katsottuna on silti varsin hyvännäköinen tyttö!
Ainut, mitä ikävöin tuosta vuoden takaisesta luisevasta ponista, on tuo harja! Nykyään Safilla on säälittäävän ohut harja.

Tämänkin otuksen kanssa tulee yhteisiä vuosia kohta jo kaksi täyteen!
Ensimmäistä vuosipäivää juhlittiin porkkanoilla, ja käytiin myös koko lauman kanssa (Epe mukaanlukien) metsässä kävelemässä. Meikä talutti Sohvia ja Pahvia, Outilla oli Melex ja Epe. Hyvin sujui, nuoriso käyttäytyi varsin mallikkaasti!

Toivotaan, että yhteisiä vuosia on vielä monen monta edessä niin Safin, kuin Poninkin kanssa. Näiden pallomahaisten kanssa on hyvä ja kiva heppailla!

Suurensin muuten pystykuvien kokoa, ovatko parempia noin?

4 kommenttia

 1. Safi on kyllä hurjasti muuttunut, edukseen.

  VastaaPoista
 2. M, kiitoksia paljon! Piristi päivää kummasti :-)

  VastaaPoista
 3. Kuka toi rautias sukkajalka on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lv-r Ässä :-) oli valpperissa ööh.... vuoden verran? vuokralaisena

   Poista